2010. szeptember 30., csütörtök


Már nagyon régóta szerettem volna ilyen karit.Kb.egy éve:)Muttery Évinél leltem ihletet,fahéj egy csepp csokival karijából.Köszönöm.Még a kapcsoló hiányos,de szerintem egy szép t-kapocs kerül rá kiegészítésül.A középső medálka egy kilapított gyöngykupak,szerintem nagyon passzol oda:)Tervben volt fülike is,de nem igazán sikerült,csak bontogatás volt a vége:)Remélem kilábalok ebből az állapotból.A horgolásnak is újból nekifutottam,és be kell lássam,nem az én pályám:)Talán egyszer valaki megtanítja?:),aki erre jár Szolnok felé...

26 megjegyzés:

Tündigyöngy írta...

Nagyon szép lett!! A gyöngykupakkal nagyon jól kiegészítetted!

Unknown írta...

Nagyon szép lett! A gyöngykupak jó ötlet :)

Piky73 írta...

Szuper!!! Egyre jobban vágyom én is egy ilyenre :) S nekem nagyon tetszik a záróelem ötlete. Szóval tömören mondva gyönyörűséges :)

POÉ írta...

Szerintem is gyönyörű szép lett!!

Csapó Krisztina írta...

Nagyon ötletes, szépséges, zseniális!!! Ügyes vagy!!! :-)

Edit írta...

De jó ötlet ez a gyöngykupak!!!! :-) Nagyon tetszik, gyönyörű lett!!!

Méri írta...

Gyönyörű!

Évi írta...

Nagy kár,hogy nem vagy kicsit közelebb!!!Így utólag mér én is tudom,hogy nem olyan nagy dolog horgolni,de addig én is csak sóvárogtam.Azóta meg imádok horgolni.Nagyon szuper lett a kari!!!/köszi/A gyöngykupak meg remek ötlet,és láttom a végét, milyen klassz!!!Nem jutott eszembe karkötőhöz használni,pedig van nekem is belőle,de fülit keveset készítek.

Panka gyöngye írta...

Köszi csajok:)Jó lenne Évi:)Csak a hurkok meg a káosz jellemezte a horgolásom!!!Addig stimm,hogy felveszem az első hat szemet!Na de ami utána jön....ÁHHHH!Na nem!Mit hova dugok,hurkolok?Biztos lehetne rajta agyalni,na de ez nem az az időszak!Megint félretettem egy időre,aztán ha megint valami ütőset látok,mint azt a horgolt Peetje szépségpárost,akkor újra nekivetem magam:)Nagyon irigyellek titeket horgolni tudó csajokat:)Addig meg marad a herring-és a rawhurka:)

Las Creaciones de Boricua írta...

Una pulsera muy linda!!!!!!!!

Mézesmama írta...

Többször próbáltam már én is hasonlót,de nekem a szalmák sosem álltak ilyen szépen....úgyhogy
dobtam a "projektet"....ez gyönyörű..és a "kupak"
pont oda való...szuper lett!
mézesmama

emikke írta...

Nagyon szuper lett! Jók a színei! Ne is mondd,a horgolás az én mumusom is, pedig tök jó segéd anyagokat kaptam:-( De nekem nagyon monoton:-)Neked azért kitartást!

Anami írta...

Nagyon szép lett a kari, jó ötlet volt a gyöngykupak a közepére. Szerintem, nézd meg a videókat a youtube-on, abból rá fogsz jönni a horgolásra! :-)

LUJZA Gyöngyei írta...

Nagyon ötletes ez a kari, a gyöngykupak, a színek, a kapocs rész... :) Egyszóval szuper! A horgolás még nekem is kínai, bár Anikó Gyöngyszerelem már próbálkozott elmagyarázni- megmutatni, de kb. 5 perc után feladtuk Nikivel és inkább trécseltünk egyet. :) Alíz

Kat_G írta...

Wao, qué lindo!!

Marilla írta...

Nem tudom miért vagy elégedetlen vele szerintem nagyon egyedi lett a gyöngykupakkal és a záróelemmel .Bár én lehet hogy t-kapocs helyett mágnest használtam volna .(De ez csak az én véleményem )

Panka gyöngye írta...

Köszönöm.Marilla nem vagyok elégedetlen vele,sőt,nagyon tetszik a végeredmény.A fülivel voltak problémáim,meg a horgolással:)Azok most nem akartak sikerülni!A horgolást pedig nem adom fel,tetszik annyira,hogy újra és újra megpróbáljam:)Egyszer lehet összejön,ha csak nem vagyok teljesen reménytelen eset:)))

Liza írta...

Nagyon szép lett a karid!
Bár messze vagy, de horgolás ügyben próbálok segíteni egy kicsit. Küldök mailt!

Panka gyöngye írta...

Köszi Liza:)Válaszoltam:)

Szikati írta...

Nagyon nagyon szuper lett a karkötő, ha nem gond, kérlek, áruld el, hol találok a mintájához magyarázatot, szeretném én is megpróbálni. Tényleg nagy ötlet volt a gyöngykupak, és tetszik a záróelem. Jól gondolom, hogy ez egy fülbevaló alap?

Panka gyöngye írta...

Köszi Kati neked is:)Küldtem emailt!

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Szia Panka! Gyönyörű lett ez a karkötő! Nekem olyan antikos érzetem van, ha ránézek! Nagyon tetszik nekem is ez a mintájú kari! :)
Szerintem ne add fel a horgolást! Menni fog az! Nem tudom, hogy mekkora daraboknál adod fel?! Én is küzdöttem az elsőnél másfél napot, amikor rájöttem, ha többet horgolok 2-3 cm hossznál akkor az teljesen jól alakul. Valamit mindig rossznak éreztem, és közben jó volt az. :)
Hol akadsz el? Van jó leírásod, ahol látható, hogy mikor hova kell szúrni a horgolótűt?
Ügyes vagy Te, szerintem fog az menni!
Puszillak! :)

Vervian írta...

Nagyon szép lett!

Lakota mágia írta...

Nagyon mutatós ez a színösszeállítás, szuper jó a gyöngykupak is, vagyis gyönyörűszép a karkötő!!!
Nagyon tetszik!!!
:-)

moana írta...

Superbe, bravo !

Panka gyöngye írta...

Köszönöm nektek is.Thank you Moana.
Anikó 2-3 sorig jutottam el.Lehet tovább kéne lépnem!Még úgyis fogok próbálkozni.Többféle leírás alapján próbáltam már,de egyszer bizti összejön:)Köszönöm a jó tanácsot és a biztatást:)