2010. szeptember 26., vasárnapHát nem vettettem bele magam az elmúlt egy hétben a gyöngyözésbe.Inkább csak erőlködés volt ez részemről.Na,de ilyen időszakok is vannak:)Az első egy majdnem Baltique,a második egy hosszúláncocska,ami nem igazán ennek indult,valami bazáros feeling!

15 megjegyzés:

LUJZA Gyöngyei írta...

Van az úgy, hogy semmihez sincs kedve az embernek, ehhez képest szépségeket alkottál. A hosszú lánc különösen tetszik, nagyon kis bohó! :) Alíz

Tündigyöngy írta...

A "bazári feeling" nagyon tuti kis láncocska lett, ezzel az állatsereglettel!:)) De a felső is tök jó! Majdcsak jön az az ihlet.Én ilyenkor rendet rakok a gyöngyeim között, a végére annyi ötletem van, csak győzzem megvalósítani.:))

Liza írta...

Nagyon szépek! Mi lett volna, ha ihleted is van?

Muttery írta...

Én is sokszor csak kínlódom,hogy mit fűzzek.Vagy nem tetszik semmi,vagy épp nem elég vagy nincs olyan gyöngyöm ami kellene.Ilyenkor van az,hogy fűzök egy keveset és utána sokat bontok.Aztán egycsapásra elmúlik,ha jön az ötlet.Szerintem nagyon jó lett mindegyik.Néha kellenek az egyszerübbek is./mint most nálam is/

Cheeks írta...

Nem is tudom....
Nekem nagyon bejönnek :)

Kat_G írta...

This necklaces are so beautiful!! I love it so much!!

ekszerlada írta...

Jaj de szépek lettek:)Te is benne vagy a karikában úgy látom:)Nálam most azt hiszem,ez az őrület következik:)

Edit írta...

Ahhoz képest, hogy nincs ihleted, nagyon szép ékszereket készítettél!!! A hosszú lánc különösen tetszik! :-)

Csirli írta...

Erolkodj csak nyugodtan! ;) Ugy latom mindenki oda van az eredmenytol! Nagyon szepek lettek! :)

Lakota mágia írta...

Nekem is nagyon tetszik mindegyik, a hosszú kimondottan szuper!!!
:-)))

Piky73 írta...

Nagyon ismerős az ilyen időszak - sajna rám leginkább akkor tör rám, amikor pont volna minyurka szabadidőm :(
Node, ahhoz képest, hogy erőlködésről szólt a heted, nagyon szépségeseket készítettél ám! A majdnem Baltique csodás színekben pompázik, de a hosszú láncocska peyote karikája a kedvencem :)

Panka gyöngyei írta...

Köszi mindenkinek:)

Anami írta...

Háát, nálam már hónapok óta tart ezt az időszak... :-) Nagyon szépek, a hosszú különösen tetszik, nagyon jópofák azok a teknősre hasonlító fűzött kütyük, és a fityegők között megbúvó teknős olyan jól "megkomponálttá" teszi az ékszert, szerintem.

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Szia Panka! Nagyon-nagyon tetszik mindegyik nyaklánc! Szuper szépek! A karikás lánc elemei, kombinálása nagyon tetszik! Ügyes vagy! :)
Van ez így, hogy az ember egy kicsit lelassul, vagy nincs ihlete. Mostanában ezt érzem. Vannak olyan napjaim, amikor csak pakolgatom a gyöngyeim, vannak ötleteim, de valahogy mégsem jön össze. Aztán másnap meg fel sem állnék egész nap, mert olyan lendület lesz rajtam úrrá! :)))

szilva írta...

Az alsó nekem egy kicsivel jobban tetszik, a sok kis lógó miatt, de másik is nagyon szép! :) Ügyes munka!