2010. április 13., kedd

Hoyacarnosa tegnapi bejegyzését olvastam,és ezek után félve teszem közzé ezt a mintát!Lassan egy éve blogolok,és az ember agyán,szemén sok száz minta megy keresztül.Nehéz olyan mintát kitalálni,ami még nem létezik!De aki gyöngyöt ragad és elkezd valamit saját kútfőből készíteni,az lehet elköveti azt a hibát,hogy olyan mintát tesz közzé,ami már létezik!
Tudomásom szerint nem létezik ez a minta,ha igen szívesen kiírom annak a nevét is,aki ezt már megálmodta.Végezetül csak annyit, ezek a minták,amiket közzé teszünk,a köz javát szolgálják:)Úgyhogy mindenkinek,aki meg szeretné fűzni,annak jó munkát kívánok!!!A tervben karinak indult,de nem volt több 3mm-es csiszoltam!
Anyagigény:15/0-ás japán kása,3mm-es csiszolt.



32 megjegyzés:

Cirelin írta...

Nagyon szuper lett, és köszi a mintát. :)
Én is így szoktam ezzel lenni, főleg hogy még nagyon kezdő vagyok, csak ritkán fűzök konkrétan minta nélkül, de mivel már rengeteg mintát, ötletet láttam, nehéz olyat alkotni, ami nem ihletből jön, vagy egy tudatalatti emlékből.

Ági írta...

Én is köszönöm a mintát :)

kirszti írta...

Köszi a mintát, nagyon bejövős :) maradék csiszik felhasználására is szuper

Alma írta...

Nagyon szép- jó a minta!!

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Köszönöm, nagyon kis finom minta, lementettem!!!!

Edit írta...

Köszi a mintát!!! Nagyon tetszik!

POÉ írta...

Nagyon szuper ! Köszike a mintát !

A rajzolgatással én is így vagyok , és remélem segíthetek másoknak.Közben reménykedem, hogy nem oroztam el mások mintáit !

Liza írta...

Nagyon helyes kis minta! Köszi a rengeteg munkát is!

Timi írta...

Köszönjük a mintát, aranyos vagy!

Las Creaciones de Boricua írta...

Thank you!!!! beautiful!!!!!

Jutka írta...

Nagyon tetszik!!
Nézz be hozzám van számodra egy meglepim !!

Unknown írta...

Én nem vagyok meg fűzés nélkül... És amíg van minta elérhető, addig az a szükségletem, hogy azokat fűzzem meg. Szóval mintafüggő vagyok.
És most ez a szépség előre került a sorban, köszönöm a fotókat!

Évi írta...

Nagyon szuper a minta,biztosan Én is megfűzöm!

ekszerlada írta...

En is koszonom neked,es foleg,hogy ilyen jo szivu vagy!Ne feljel! Csak tudnam,milyen mintarol is volt szo,mert sehol nem latom.Nem tudom,hova is tette fel ez a holgy,vagy ferfi?Probaltam utanna nezni,bar nem tudom mit is keressek.De hagyjuk is.lenyeg,utanna kell jarni,van-e valami ilyesmi minta,de meg nem tudom.Ahhh...Ja,en odairtam az Virageso mintamhoz,hogy kik inspiraltak,azt sem koszontek meg.Most legyek,felhaborodva?Nem tartom lenyegesnek,de megadtam a tiszteletet es ennyi eleg az en lelkemnek.Te is tegyel ennyit,ki az inspiralod,hatha nem veszik le a fejed.

Csapó Krisztina írta...

Nagyon szépséges!...olyan szeretni való, sokszor használatos! Biztos, hogy nem csak egy variációban fogom elkészíteni! Köszönöm szépen!!!
Ez a kinek a mintája kérdés tényleg elég kényes téma. Szerintem kicsit túl van dramatizálva. Én biztos nem lennék felháborodva, ha valaki kitalálná ugyanazt, amit már én megalkottam. Éppen lehet, hogy azonosan gondolkodtunk. Vagy nem? :-)

Roberta írta...

Nekem nagyon tetszik és biztosan én is meg fogom fűzni. Köszi, hogy meosztottad velünk ezt a szuper mintát! Nem tudom, hogy az emberekben miért van ennyi gonoszság, én ha kitalálnék egy mintát akkor nagyon-nagyon örülnék ha valaki azt meg is fűzné:-)))))

Panka gyöngye írta...

Köszönöm,és mindenkinek nagyon szívesen!

wetonia írta...

GRACIAS POR TU tutorial

Sylvie írta...

Thank you!

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Panka! Csodaszép ékszert alkottál, és akár létezik a minta már, akár nem, nagyon ügyes vagy, és gratulálok Neked a kreatívitásodhoz! :)
Puszi! :)

Kriszta írta...

Panka! Ügyes vagy nagyon! Én sem találtam még ki semmi mintát, viszont rendszeresen fűzök már meglévő mintákat. És nincs annál jobb érzés, mikor pl. a francia lányok közül régebben Kashaya, vagy Pencio beirt egy egy általa kitalált mintához, hogy csodás a szine. Általában ezért szerintem elismerés, ha lekoppintják valaki munkáját, mert az azt jelenti, másoknak is tetszik, tehát már ezzel is elismerik. Nagyon nehéz már új dolgokat kitalálni, nem hiszem, hogy minden koppintót rossz szándék vezérelne...

Ági mama írta...

Egyet értek Krisztával! Én nem vagyok egy minta kitaláló, de ha az lennék nagyon boldog lennék, ha valaki megfűzné!
Köszönöm a mintát! nagyon klassz!

Vc írta...

Muchas gracias

Cheeks írta...

Szia!

Nagyon köszi a mintát!

Légyszíves látogass el a blogomra, díjat szeretnék neked továbbadni :)

Piky73 írta...

Hogy Te milyen ügyi vagy!!! Nekem nagyon tetszik a mintád, s biztosan meg is fogom fűzni :)

Szomorúan olvastam viszont a 'zűrzavarról' :( Szerintem igaza van Krisztának, kicsit túl van ez dramatizálva. S nem fura, hogy ugyanazon személy kelt megint ekkora balhét, aki már korábbiakban is szóvá tette, hogy 'szégyeljék magukat azok, kik mintáról dolgoznak'??? Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy ők honnan kezdték, mikor belecsöppentek a gyöngyözésbe???

Számomra nagyon sajnálatos, hogy a blogos életben is felszínre került a tipikus magyar jellemvonás, az IRIGYKEDÉS. Személy szerint nagyon örülnék neki, ha képes lennék mindig egyedi darabokat készíteni, s azokat viszont látnám mások blogjában :)

Rád Panka pedig büszke vagyok, hogy jólelkűségedből fakadóan megosztod velünk ötleteidet!!!

Puszi, Niki

Panka gyöngye írta...

Szerintem ezért is érdemes volt közzétenni ezt a mintát!!!Ennyi kedvességet:)Köszönöm:)

ekszerlada írta...

:)))

ekszerlada írta...

Én is készülök a következő kis mintával,hátha nem csinálták meg korábban.Én kifejezetten örülök,amikor azt látom,más is megcsinálta azt ,amit kigondoltam.Pl az Aranyeső bogyót.Most is felfedeztem külföldi oldalon és én nagyon örültem neki,jól esett.Én így fogom fel és ezen nem fogok változtatni,de mindig utána fogok járni,létezik-e már ez,mint ahogy korábban is utánna jártam:)Ennyi és kabát!:)Én szeretek örömet okozni.Nem fáj.:)

Panka gyöngye írta...

:))
Jó látni azt is,hogy valaki esetleg kicsit tovább gondolja,tökéletesíti!Így lesz szép kerek ez a gyöngyös világ!!!Csak hát itt is, mint minden másban szerintem nagy szerepet játszik az eladás.Én is Meskázok,mint jó néhányan közülünk,lehet emiatt is féltik az emberek a mintájukat,egyediségüket!Na mindegy!Én tényleg örülök ennek a sok pozitív visszajelzésnek!És várom a következő mintádat,nálam most tervben van az aranyesőd:)

ekszerlada írta...

Cuki vagy!:)

Csirli írta...

Koszi Panka! Megfuztem! Szuper!

Panka gyöngye írta...

Neked is szívesen:)